Jadual Ceramah Ustaz Azhar Idrus UAI Januari 2017

Jadual Ceramah Ustaz Azhar Idrus UAI Januari 2017 – Tahun baru 2017 bakal menjelang tiba. Berikut dikongsikan Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus (UAI) bulan Januari 2017. Jadual telah dikongsikan oleh FB Ustaz Azhar Idrus Original. Untuk mengetahui lanjut siapa Ustaz Azhar Idrus, anda boleh merujuk serba sedikit Biodata di sini

Siapa tidak kenal UAI? Pasti ramai yang ternanti-nanti bilakah tarikh dan lokasi kuliah Ustaz Azhar Idrus untuk bulan Januari 2017. Sebagai panduan buat semua, berikut adalah jadual kuliah Ustaz Azhar Idrus (UAI)  yang dikongsikan dari FB Ustaz Azhar Idrus Original. Kepada mereka yang tinggal berhampiran dengan lokasi ceramah, jom datang beramai-ramai ke majlis ilmu yang penuh dengan informasi semasa dan humor ini.

Jadual Ceramah Ustaz Azhar Idrus UAI Januari 2017

Jadual Ceramah Ustaz Azhar Idrus UAI Januari 2017

Berikut adalah Jadual Kuliah/ Ceramah UAI untuk bulan Januari 2017. Sebarang perubahan tarikh dan lokasi serta maklumat lain boleh dirujuk di page FB UAI. Lokasi kuliah UAI pada bulan Januari 2017 adalah disekitar Terengganu, Kelantan, Pulau Pinang, Selangor dan Pahang.

Jadual Ceramah Ustaz Azhar Idrus UAI Januari 2017

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih