Keputusan Live Streaming Kelantan vs JDT 4.2.2017

Keputusan Live Streaming Kelantan vs JDT 4.2.2017 – Skuad The Red Warriors, Kelantan dan skuad Harimau Selatan, JDT meneruskan saingan bola sepak Liga Super Malaysia musim 2017 serta membuat perhitungan dalam perlawanan ketiga (3) yang dijadualkan berlangsung untuk kedua-dua pasukan pada hari Sabtu, 4 Februari 2017. Kelantan pastinya tidak akan melepaskan peluang ber­aksi di hadapan penyokong sendiri untuk mencari tiga mata penuh yang sangat penting.

Bagaimanapun, JDT tidak harus memandang rendah terhadap kemam­puan pasukan Kelantan yang sebelum ini dilanda pelbagai masalah sebaliknya menghormati pasukan itu yang berjaya menewaskan PKNS FC 3-1 di laman lawan pada perlawanan kedua minggu lepas. Aksi perlawanan Kelantan menentang JDT sudah pasti menjadi tumpuan oleh kedua-dua penyokong yang mahu menyaksikan keupayaan pasukan mereka dalam usaha meraih mata serta meletakkan pasukan di kedudukan terbaik liga, selain melihat kelangsungan prestasi pasukan bagi menghadapi saingan perlawanan seterusnya. Keputusan Live Streaming Kelantan vs JDT 4.2.2017

live streaming kelantan vs jdt

Keputusan Live Streaming Kelantan vs JDT 4.2.2017

Keputusan Terkini Kelantan vs JDT 4.2.2017  Liga Super Malaysia

Perlawanan di antara pasukan Kelantan menentang JDT berlangsung di Stadium Sultan Mohammad IV Kota Bahru bermula pada jam 9 malam, Sabtu. Berikut ialah keputusan semasa dan terkini perlawanan kedua Liga Super Malaysia 2017 membabitkan pasukan Kelantan lawan (lwn) JDT yang dikemaskini secara langsung sehingga tamat aksi masa penuh.

Perlawanan 4.2.2017 (Sabtu) Live Streaming Keputusan Liga Super Malaysia 4 Februari 2017

PKNS FCPKNS FC Logo Bola Sepak 5 – 3 Selangor Logo Bola SepakSelangor
4:45PMLive Score
SarawakSarawak Logo Bola Sepak 0 –1 Pahang Logo Bola SepakPahang
8:15PMLive Score
Felda UnitedFelda United Logo Bola Sepak 1– 1 Kedah Logo Bola SepakKedah
9:00PMLive Score
KelantanKelantan Logo Bola Sepak Ditunda JDT Logo Bola SepakJDT
9:00PMLive Score
PerakPerak Logo Bola Sepak 3 –2 Melaka Logo Bola SepakMelaka United
9:00PMLive Score
Pulau PinangPenang Logo Bola Sepak 0–1 T Team Logo Bola SepakT-Team
9:00PMLive Score
Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih

Search Terms: