MENAKJUBKAN !! INILAH CARA AKAN MEMBUAT ANDA SEPULUH TAHUN LEBIH MUDA, LAKUKAN HANYA SEKALI SEMINGGU ((SEMOGA BERMANFAAT))

MENAKJUBKAN !! INILAH CARA AKAN MEMBUAT ANDA SEPULUH TAHUN LEBIH MUDA, LAKUKAN HANYA SEKALI SEMINGGU ((SEMOGA BERMANFAAT))

Wanita Jepun menggunakan beras kerana sifat penyembuhan. Jika anda menggunakan minyak dedak padi, air atau serbuk bran pada kulit anda, anda akan meningkatkan corak kulit dan mengurangkan bintik-bintik gelap. Anda akan kelihatan lebih muda juga.

awet muda 10 tahun

Ini mempunyai banyak sifat antioksidan dan akan mempunyai pengaruh besar atas diet anda. gandum penuh squalene dan asam linoleat. Squalene adalah antioksidan kuat yang membantu dalam pengeluaran kolagen dan berhenti kemunculan kedut dan penuaan pada kulit.

Hal ini juga melindungi kulit dari paparan sinar matahari. Beras penuh oryzol gamma dan vitamin E, yang boleh mengurangkan kolesterol dan menjaga jantung agar tetap sihat. Banyak orang tidak menyedari sifat-sifat yang kuat bahawa beras mempunyai lebih dari kulit kita.

Jika anda ingin mengetahui bagaimana padi dapat meremajakan kulit anda, anda perlu mempersiapkan topeng yang akan membuat wajah anda lembut dan kedut bebas.

Bahan-bahan:

• 3 sudu makan. beras
• 1 sudu besar. susu
• 1 sudu besar. madu

Cara-caranya:

Letakkan beras bersih dalam periuk dengan air. Membawa ke mendidih. Setelah itu toskan beras dan tempat air beras dalam mangkuk lain. Menggabungkan nasi dengan 1 sudu besar. susu dipanaskan dan 1 sudu besar. madu dan kacau rata. topeng siap.

Cara menggunakan topeng?

Pertama-tama membersihkan wajah. Pada kulit kering melaksanakan topeng dan biarkan sehingga benar-benar kering. Lalu keluarkan dan bilas wajah anda dengan air beras. air beras mempunyai banyak antioksidan dan sifat penyembuhan. Ini akan melembabkan kulit anda, mencegah bintik-bintik usia, mengurangkan keradangan dan meningkatkan peredaran.

Kulit anda akan sihat, berkhasiat baik, dilindungi dan jelas. Jika anda ingin mencapai keputusan yang baik anda perlu memohon topeng sekali dalam seminggu.

“Terima kasih sudah membaca. Jangan lupa dishare ya, supaya teman-teman yang lain juga tahu maklumat ini.”

Sumber: Hidup Gaya Sihat

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih