Petua Awet Muda Dan Cantik

Petua Awet Muda Dan Cantik – Beribu-ribu Wanita Menggunakan Krim Buatan Sendiri Ini Dapat Menghilangkan Kedut Muka !! Anda Akan Kelihatan 10 Tahun Lebih Muda !!

Kedutan dan usia – Ya, kita semua tahu bahawa dua perkara yang berkaitan, betul-betul? Ramai orang di seluruh dunia, terutamanya wanita, yang bimbang tentang keadaan kulit wajah mereka dan mereka akan memelihara mereka kulit, terutamanya kulit muka mereka.

Petua Awet Muda Dan Cantik

Jadi, kebanyakan mereka menghabiskan banyak wang tentang rawatan kecantikan yang mahal dan produk-produk kosmetik, mengurangkan penampilan kedutan. Kebenaran sebenar adalah bahawa tidak semua wanita-wanita ini mampu mahal produk dan rawatan ini. Dan produk-produk over-the-counter ini mahal kos wang yang banyak, dan mereka tidak boleh memberikan kesan yang dikehendaki.

Petua Awet Muda Dan Cantik

Anda juga perlu tahu bahawa terdapat banyak perkara yang boleh mempercepatkan proses penuaan dan meningkatkan penampilan kedutan, seperti: matahari pendedahan, penggunaan produk kosmetik, miskin dan tidak sihat pemakanan, perubahan hormon dan banyak faktor lain.

Faktor-faktor ini adalah punca utama mengapa kulit hilang keanjalan. Jadi, nasihat kami adalah bahawa anda harus berhenti menggunakan produk-produk kosmetik yang mahal dan cuba alternatif semulajadi ini sebaliknya. Krim anti-kedut ini buatan sendiri akan membantu anda mengurangkan penampilan kedutan dan ia akan menjadikan kulit anda halus Sutera. Anda akan kelihatan 10 tahun lebih muda dalam sekelip mata. Petua Awet Muda Dan Cantik

Buatan sendiri Topeng muka

RESIPI:

Seperti yang kami katakan, topeng buatan sendiri ini adalah menakjubkan. Ia dimuatkan dengan antioksidan dan ia akan hydrate kulit anda. Ia juga akan membantu anda menghilangkan Lingkaran hitam dan jerawat. Topeng muka ini buatan sendiri adalah sangat ringkas dan mudah untuk membuat. Anda hanya perlu ikut arahan mudah. Berikut adalah apa yang anda perlu lakukan:

Anda memerlukan bahan-bahan berikut:

1 cawan air
1 tbs. madu
3 tbs. beras
1 tbs. susu

Arahan:

Berikut adalah apa yang anda perlu lakukan – pertama, anda perlu meletakkan 3 tbs. beras dalam mangkuk dan tuangkan 1 cawan air ke atas. Membawanya ke rebus dan biarkan ia mereneh selama 3 minit. Selepas itu, anda perlu alihnya keluar daripada haba, biarkan ia sejuk dan terikan campuran. Anda perlu simpan adunan di dalam bekas kaca. Kemudian, anda perlu mengambil nasi rebus, tambah 1 tbs. madu dan 1 tbs. susu suam. Campurkan bahan-bahan ini, sehingga anda membuat pes daripadanya. Petua Awet Muda Dan Cantik

Cara menggunakannya:

Berikut adalah apa yang anda perlu lakukan – pertama, anda perlu mencuci muka anda dengan air bersih. Memohon ini Topeng muka buatan sendiri di muka anda dan urut perlahan-lahan – dengan pergerakan Pekeliling.

Biarkan selama 15 minit dan kemudian, anda perlu basuh dengan air suam. Anda perlu menggunakan topeng ini seminggu sekali. Anda akan kagum dengan keputusan. Topeng muka ini buatan sendiri akan hydrate kulit anda dan anda akan kelihatan 10 tahun lebih muda dalam sekelip mata.

Sumber: http://keepyourbody.com/thousands-of-women-are-using-this-homemade-cream-to-rejuvenate-their-facial-skin-and-get-rid-of-wrinkles-you-will-look-10-years-younger-overnight-recipe/

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih