Poslaju Rate Seluruh Malaysia

Poslaju Rate Seluruh Malaysia – Poslaju merupakan perkhidmatan menghantar bungkusan yang utama di Malaysia. Dengan kadar yang murah dan penghantaran efisien serta terjamin menjadikan Pos Laju sebagai pilihan ramai orang di Malaysia.

Poslaju Tracking Malaysia

sample: EN062611625MY http://www.poslaju.com.my/ contact: 1-300-300-300(Malaysia)

poslaju rate

Poslaju Rate Seluruh Malaysia

Tentang PosLaju
Pos Laju adalah satu syarikat kurier terkemuka di Malaysia,
menghubungkan lebih daripada 80% daripada kawasan-kawasan bandar di seluruh negara dengan penyampaian hari berikutnya dan lain-lain Perkhidmatan. Pos Laju mempunyai liputan rangkaian terluas dan armada kurier terbesar di Malaysia. Poslaju Rate Seluruh Malaysia

Suite PosLaju, produk dan perkhidmatan boleh didapati lebih 1,000 cawangan terdiri daripada 704 cawangan Pos Malaysia,
Cawangan pos Mini 264, 68 cawangan Pos Laju, 151 ejennya yang diberikuasa, 24 Pos-On-Wheels, 6 Pos Laju kiosk, 13 Pusat Khidmat Pos Laju dan Pos Laju Go2U 4 unit mudah alih.

Dengan yang terluas penghantaran liputan rangkaian yang mencapai hampir setiap kawasan geografi di Malaysia, di samping kehadirannya dalam 1,000 lokasi-lokasi strategik di seluruh negara, Pos Laju menyediakan kemudahan yang lebih baik dan kemudahan untuk menyambung semua Malaysia dan selepasnya.

PosLaju juga telah melantik lebih daripada 100 ejen-ejen yang diberi kuasa yang membolehkan pelanggan untuk mendapatkan akses kepada Perkhidmatan Pos Laju di IKOBANA (44 outlets), dan lain-lain peti mel (MBE) (50 kedai), kedai buku MPH (15 kedai), Cawangan PROTON Edar dan peniaga (21 cawangan) dan ejen-ejen individu (66 kedai). Ini bukan sahaja memberikan liputan perkhidmatan kurier ke tempat di mana cawangan Pos Laju tidak boleh dicapai, tetapi juga membolehkan pelanggan untuk mencapai Perkhidmatan ini luar waktu bekerja biasa dan pada hujung minggu. Poslaju Rate Seluruh Malaysia

Kejayaan yang dicapai
Pos Laju telah memenangi pelbagai penghargaan industri yang mengukuhkan kedudukan sebagai syarikat kurier tempatan yang terkemuka di Malaysia. Semua pencapaian besar ini akan terus memberi inspirasi kepada kami untuk bekerja lebih keras dan berkhidmat pelanggan-pelanggan dengan mengekalkan tahap kecemerlangan kualiti dan perkhidmatan.

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih

No Responses