Selepas Ini Anda Tidak Pernah Akan Membelanjakan Sesen Pun Untuk Minuman Ini ! Musuh Terburuk MEMUSNAHKAN Tulang Anda !!

Selepas Ini Anda Tidak Pernah Akan Membelanjakan Sesen Pun Untuk Minuman Ini ! Musuh Terburuk MEMUSNAHKAN Tulang Anda !!

Secara umumnya, ramai tidak tahu semua negatif akibat minuman ini yang telah menyebabkan ia untuk kesihatan kita. Paling teruk sekali adalah bahawa ia adalah dalam jumlah yang besar diberikan kepada kanak-kanak, yang boleh membawa kepada akibat yang tidak dijangka.

soft-drinks

“Racun” ini merupakan minuman ringan berkarbonat!

Menurut kajian saintifik, di sini ialah bagaimana ia bertindak di dalam badan:

10 minit pertama

Secawan mengandungi 10 sudu besar gula, 100% daripada dos harian yang dibenarkan. Di dalam badan adalah dimasukkan fosforus, menguatkan rasa.

Selepas 20 minit

Terdapat peningkatan sebanyak glukosa dan insulin, yang membawa kepada penukaran gula kepada lemak di dalam hati

Selepas 40 minit ketiga

Kafein dalam minuman diserap sepenuhnya oleh badan dalam tempoh 40 minit. Meningkatkan aliran darah dan hati mula menghasilkan lebih banyak gula dalam darah. Otak anda bermula untuk menyekat reseptor hormon dari trifosfat, yang menghalang rasa keletihan.

Selepas 45 minit

Pengeluaran dopamine aerosol, yang ketara memberi kesan bahawa anda merasa baik dan kesan ini adalah serupa dengan apa yang memberikan heroin.

Kira-kira 60 minit

Magnesium, zink, asid Anodizing dan kalsium membawa kepada penghadaman yang meningkat. Ini adalah berkaitan dengan besar-besaran jumlah gula dan pemanis tiruan, yang mengehadkan perkumuhan kalsium melalui air kencing.

Selepas 60 minit

Sifat-sifat diuretik kafein mula bertindak dan semua mineral, termasuk magnesium, kalsium dan zink, yang berguna untuk tulang, kemudian excreted dalam air kencing.

Selepas yang sedikit lebih daripada sejam

Penyebaran gula di dalam badan adalah di peringkat akhir. Anda rasa penuh tenaga dan anda boleh mengharapkan perubahan mood yang kerap.

Bersama-sama dengan minuman berkarbonat, badan mengenakan semua air dan nutrien zarah, perlu bagi memastikan fungsi organisma.

Akhirnya, risiko mendapat kencing manis meningkat dengan ketara.

Sumber: http://keepyourbody.com/after-this-you-will-never-ever-spend-a-penny-for-this-drink-the-worst-enemy-destroying-your-bones/

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih