Semakan Keputusan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan (PPP) Gred DG41 dan DG29

Semakan Keputusan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan (PPP) Gred DG41 dan DG29 – Keputusan temu duga bagi pelantikan ke jawatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan (PPP) Gred DG41 dan DG29 bagi calon Guru Sandaran Terlatih (GST) yang telah ditemu duga pada 24 hingga 27 Oktober 2016 boleh semak disini. Surat Arahan penempatan akan dikemukakan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia.

*Calon-calon yang berjaya adalah dipohon untuk mencetak Surat Tawaran Lantikan dan Pakej Setuju Terima Tawaran (PSTT). Untuk makluman, PSTT hendaklah dihantar kepada Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran (SPP) sama ada SPP Putrajaya, SPP Cawangan Sabah dan SPP Cawangan Sarawak, iaitu mengikut arahan penempatan negeri masing-masing.

semakan keputusan pegawai perkhidmatan pendidikan

Semakan Keputusan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan (PPP) Gred DG41 dan DG29

Semakan keputusan temu duga boleh di portal SPP: http://portal.spp.gov.my/

Sila Isikan No. Kad Pengenalan Anda (Contoh : 731211105455 atau A2345567)

Sekiranya terdapat sebarang kesilapan alamat pada surat tawaran tersebut, calon-calon adalah dipohon untuk menghantar emel kepada alamat emel azizi@spp.gov.my

Sila kemukakan alamat yang betul beserta nombor kad pengenalan dan nombor telefon untuk dihubungi pada emel tersebut. Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran (SPP) akan menghubungi calon apabila surat tawaran tersebut telah dikemaskini dan boleh dicetak semula.

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih

Search Terms: