Setiap Pagi Lelaki Mempunyai ‘Rahsia Besar’ Yang Wanita Perlu Tahu !!

Sending
User Review
0 (0 votes)

Setiap Pagi Lelaki Mempunyai ‘Rahsia Besar’ Yang Wanita Perlu Tahu !! Lelaki mahu $ek$ sepanjang masa! Atau sekurang-kurangnya itulah konsensus di antara para penduduk umum. Hujah ini seterusnya dibuktikan apabila lelaki yang bangun di waktu pagi dengan ereksi atau kayu pagi.

wanita perlu tahu

Setiap Pagi Lelaki Mempunyai ‘Rahsia Besar’ Yang Wanita Perlu Tahu

Ini adalah satu perkara yang sukar untuk memahami untuk spesis perempuan. Adalah sukar cukup perlu bangun pada waktu pagi untuk memulakan hari, perkara yang terakhir minda atau badan seorang wanita adalah untuk kekal dalam guni untuk seks. Doktor, Walau bagaimanapun, telah dikaji mengapa pagi ini kayu yang berlaku kepada lelaki. Ya, sukar untuk mempercayai, bahawa Sains telah menghabiskan masa pada perkara ini.

Apa yang mereka dapati ialah bahawa hal itu tidak kamu yang menyebabkan dia menjadi terangsang, ia adalah semua tentang dia yang satu ini. Masa depan pasangan anda terjaga dengan ereksi, tidak merasa bertanggungjawab untuk mendapatkan intim yang awal pada hari. Dia akan baik-baik dan ia akan lulus.

Itu hanya sebahagian daripada kehidupan, lelaki semua peringkat umur yang bangun dengan ereksi.

Nama perubatan untuk kayu Pagi adalah waktu malam tumescence zakar (NPT). Terdapat beberapa andaian-andaian tentang mengapa ini berlaku kepada manusia apabila mereka bangun pada waktu pagi.

Sesetengah orang fikirkan rangsangan ini adalah hasil daripada satu mimpi yang penuh dengan fantasi $ek$ual.

Setiap Pagi Lelaki Mempunyai ‘Rahsia Besar’ Yang Wanita Perlu Tahu

Ia mungkin mempunyai lebih untuk membuat orang-orang yang tidak memberi tumpuan atau membayar perhatian kepada badan-badan mereka.

Ia sering digelar sebuah pee-boner serta, andaikan lelaki hanya perlu pee dan semua akan baik-baik saja.

Pagi ini fenomena kayu menjadi kurang kerap sekitar waktu lelaki adalah dalam tahun 70-an dan 60-an.

Otak mengawal tubuh dan fungsi. Inilah sebabnya lelaki boleh mengawal yang membangkitkan di tempat kerja, di gimnasium atau pada suatu tarikh.

Semasa tidur REM, bahagian otak yang juga dalam keadaan seperti tidur. Ini memberikan z@kar, kebebasan untuk benar-benar melakukan apa yang ia mahu.

Beliau adalah seorang lelaki jumlah lelaki pada waktu pagi kerana dia hormon.

Paras testosteron lelaki ialah pada awal tertinggi hari kira-kira 25% hingga 50%. Selaras dengan langkah hari, peringkat mula menjunam.

Z@k@r seorang lelaki ingin untuk boleh menjamin kesihatan pada setiap masa sedemikian apabila tiba masanya untuk melaksanakan, ianya telah sedia untuk tindakan.

Satu teori di sebalik ereksi Pagi adalah bahawa zakar bersenam. Sewaktu ereksi, zakar dipenuhi dengan darah dan ia mempunyai untuk memegang itu untuk satu tempoh masa.

Beliau disapu melawan kamu, bantal atau cadar yang tidak sengaja.

Dapatkan z@k@r terangsang dengan sentuhan, rangsangan fizikal. Oleh itu, jika badan ditekan terhadap sesuatu atau seseorang, ia bertindak balas dengan membuat zakar keras.

Pendirian seorang lelaki datang setelah menerima isyarat dari otak memberitahunya beliau adalah merangsang dan bersedia.

Setiap Pagi Lelaki Mempunyai ‘Rahsia Besar’ Yang Wanita Perlu Tahu

Lelaki boleh bercakap gah tentang penyimpanan ereksi berterusan untuk jam, ini mungkin benar dalam beberapa kes tetapi ia akan benar-benar menyakiti seperti neraka kerana zakar boleh tahan yang banyak darah untuk sekian lama.
Ia adalah penting untuk lelaki untuk mendapat tidur malam yang baik supaya menjadi lebih produktif pada waktu siang.

Tidur yang lebih baik seorang lelaki mempunyai lebih tinggi tahap testosterone akan di pagi hari. Satu kajian mencadangkan bahawa mendapat lebih daripada lima jam tidur malam yang boleh meningkatkan tahap testosteron dengan sebanyak 15%.

Anda mungkin perlu mula menjejaskan sebagai pasangan.

Lelaki cenderung untuk menjadi hornier dan bersedia untuk bertindak lebih awal dalam sehari walaupun libido wanita adalah bersedia untuk pergi pada waktu malam.

Jika anda perasan bahawa dia mendapat ereksi pada waktu malam, dia bukanlah semata-mata.

Doktor menganggarkan bahawa lelaki akan mempunyai kira-kira empat hingga lima ereksi sepanjang malam masing-masing kira-kira 25 minit. Dalam kes anda tertanya-tanya, itu adalah benar-benar biasa.

Kayu pagi tidak memilih bulu pada umur lelaki.

Waktu malam tumescence zakar (NPT) yang berlaku kepada kanak-kanak lelaki, lelaki ditanam dan sampai bayi dalam utero.

Seorang lelaki kencing boleh juga membuat dia mendapat ereksi.

Ia dipercayai bahawa seperti mengisi pundi kencing pada waktu malam ia merangsang kawasan di saraf tunjang menyebabkan “pendirian refleks.”

Lelaki tidak perlu risau atau merasa malu. Mendapatkan kayu Pagi adalah berita baik.

Lelaki secara purata mempunyai ereksi pagi kira-kira tiga kali seminggu. Doktor berkata, ini bermakna tahap testosteron anda adalah baik, dan kesihatannya secara keseluruhan yang dilakukan besar. Yang tahu?

Tidak bekerja cukup atau menjadi aktif boleh rendahkan paras testosterone menurun.

Begitu juga, lelaki yang overtrain juga akan melihat berenang di tahap hormon mereka. Seperti segala-galanya dalam hidup dan dalam Kesihatan, pastikan ia seimbang

Sumber: http://www.healthyviral24.com/men-morning-secret-every-woman-know/

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih