Tarikh Pameran MAHA 2016 di Serdang

Tarikh Pameran MAHA 2016 di Serdang – persembahan bestseller yang bermula pada tahun 1923 dan telah menahan dan berterusan sejak itu hampir satu abad dan masih berlaku. Sebagai teras kedaulatan negara makanan dan keselamatan makanan, pertanian tetap menjadi titik tumpuan usaha-usaha kerajaan untuk menggalakkan dalam masyarakat Malaysia.

Tarikh Pameran MAHA 2016 di Serdang

Edisi 2016 acara MAHA diadakan dua tahun sekali, yang berlaku bersama-sama dengan The petani, pengeluar ternakan dan nelayan (HPPNK) hari program, aktiviti menggalakkan pertanian dan industires Tani, mempamerkan semua komponen lain dalam industri yang pesat ini.

Tarikh Pameran MAHA 2016 di Serdang

Keselamatan makanan menerima perhatian global. Pemimpin-pemimpin dunia akan menekankan kepentingan menggubal dasar yang bertujuan untuk memastikan setiap negara mempunyai cukup bekalan makanan.

Antara acara kemuncak banyak Tarikh Pameran MAHA 2016 di Serdang adalah tumpuan pameran, agro perdagangan dan gaya hidup agro, bersama-sama dengan tempahan inovasi dan kemajuan teknologi yang concreted. Menerajui eksport makanan adalah amat penting dengan pertanian sebagai penjana berpendapatan tinggi. Motivasi usahawan muda untuk mengambil bahagian dalam industri berasaskan pertanian sebagai kerjaya pilihanmereka juga diutamakan untuk membawa industri ini ke tahap yang baru.

Pameran agro cemerlang, yang telah membina kejayaan sebelum peristiwa tersebut,membentangkan pelbagai peluang bagi peserta industri sepanjang acara 11 hari. Peserta akan bukan sahaja rangkaian dan pelajari Tempahan pertanian dan Inovasi tetapi juga mengambil bahagian dalam gerakan yang akan melonjakkan Malaysia kemembawa revolusi pertanian yang berlaku seluruh dunia.

Menjadi sebahagian daripada Tarikh Pameran MAHA 2016 di Serdang dan memanfaatkan segala yang ada pada tawaran yang akan menjadikan kedaulatan makanan realiti Malaysia dalam tahun-tahun akan datang. Mempamerkan produk dan teknologi anda dan memperluaskan pasaran anda. Meneroka peluang-peluang perdagangan untuk melanjutkan perniagaan anda. Dari pakatan dengan berfikiran seperti pengusaha dan membangunkan hubungan dengan pelanggan.

Tarikh Pameran MAHA 2016 di Serdang adalah cara masa depan pertanian – menjadi sebahagian darinya dan mengembangkan perniagaan anda.

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih